QUÈ FEM

Ens dediquem a la neteja en general de tot tipus de comunitats de propietaris (escales, aparcaments, patis, etc), oficines, indústries, centres públics, sanitaris i docents, domicilis particulars, restauració i industria alimentària, tallers mecànics, neteges de final d’obra o després de sinistres (incendis, innundacions), etc.Sin título2

També donem altres serveis com poden ser l’abrillantat de terres, trasllat de mobles vells o trastam a la deixalleria, gestió de neteja industrial, gestió de control de plagues i desinsectació, assessorament i guiatge a personal de clients que ens ho sol·licitin, etc.

Posem a la vostra disposició el nostre equip humà, les eines, el parc de vehicles i maquinària de neteja (escombradores, fregadores, aspiradors, rotatives, netejadores a pressió, equip d’aigua desmineralitzada per neteja de vidres en alçada, etc) per tal d’aconseguir que l’estat de neteja del vostre local, oficina, casa, industria, escala, etc, sigui l’òptima.

maquines

Des d’UTILITATS volem que el nostre client estigui satisfet amb el servei que prestem, pel que formem el personal i supervisem les intervencions que es fan per tal de garantir la qualitat que creiem òpitma per cada situació. Els responsables de l’empresa assessoren i determinen sobre l’ús de productes en cadascun dels centres de treball, en funció de les superficies a tractar i el seu grau de neteja/desinfecció. S’utilitzen els codis de colors en baietes i eines per tal d’evitar el creuament de brutícia de zones amb diferent risc higiènic. Tot i així, mantenim flexible el fet de portar nosaltres els materials i les eines o bé utilitzar els del client (sobretot en domicilis particulars).

A més, mantenim comunicació periòdica amb els clients per tal d’avaluar l’estat de satisfacció dels serveis que realitzem i detectar possibles millores que es puguin aplicar.

Vetllem per la seguretat dels nostres treballadors, des els manteniments habituals i especialitzats fins als treballs en alçada, amb l’ús d’eines, maquinària, grues o sistemes que alhora de ser més segurs, millorin l’eficiència i el bon acabat de la feina.

Demaneu pressupost sense compromís